Contactgegevens

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Hoe wil jij het verschil maken bij HLB Blömer? Vertel het ons en samen vullen we de mogelijkheden in.

 


  Krijtwal 1, 3432 ZT Nieuwegein
  030 605 8511
  werkenbij@hlb-blomer.nl

   

  Volg ons op

   

  Veelgestelde vragen

  De eerste periode dat je aan het werk gaat wordt door onze nieuwe medewerkers hoog gewaardeerd. Je krijgt een uitgebreide algemene introductie en daarna word je verder wegwijs gemaakt door jouw persoonlijke mentor. Je gaat zo snel mogelijk aan de slag met werkzaamheden binnen jouw functie en zult merken dat je binnen no time je plek hebt gevonden. Ook maken we in de eerste periode tijd vrij voor kennismakingsmomenten met diverse collega’s om zo de organisatie en je collega’s goed te leren kennen.

  Doorgroeimogelijkheden zijn er volop. Start je als assistent accountant dan kun je uiteindelijk doorgroeien naar Senior Manager of Partner. Hoe snel je daarin gaat en hoe ver je wil komen, bepalen we samen. Ook binnen het vakgebied Fiscaal is er een mooi doorgroeipad en kun je je breed ontwikkelen. Onder andere ons coachprogramma en Management Development programma helpen jou het beste uit jezelf te halen.

  HLB Blömer is een zelfstandig accountantskantoor met één vestiging in Nieuwegein (regio Utrecht). Doordat alle 90 medewerkers op één vestiging werken zijn de lijnen kort en kennen wij elkaar. Wel zijn wij aangesloten bij het HLB netwerk, net als een aantal andere accountantskantoren in Nederland. Waar mogelijk zoeken wij de samenwerking op. Zo kun je ons samen tegenkomen bij studentenactiviteiten en organiseren we samen ieder jaar diverse Mastercourses.

  Binnen de accountancy is de combinatie werken en studeren heel gebruikelijk. Op vrijdag zijn veel van onze collega’s naar studie. Wij stimuleren het (door)studeren voor bijvoorbeeld je RA of AA titel door middel van een goede studieregeling. Zo worden de studiekosten volledig vergoed en krijg je college-uren voor de helft doorbetaald. Voor tentamens en het schrijven van je scriptie krijg je betaald verlof en in de planning wordt er rekening gehouden met drukke tentamenperiodes. Ook voor duale en deeltijdvarianten in het HBO bieden wij diverse interessante mogelijkheden, waarbij je studiekosten worden vergoed.

  Wij zien de laatste jaren dat de dresscode op kantoor informeler wordt. Wel vragen wij van onze medewerkers om netjes en verzorgd gekleed te gaan, zowel op kantoor als wanneer je klanten bezoekt. Voor de heren kan dit een pak zijn, maar bijvoorbeeld ook een pantalon met een net overhemd. Dit is afhankelijk van de situatie en de klant.

  Great Place to Work

  Onlangs zijn wij opnieuw gecertificeerd als Great Place to Work. Dit is jouw kans om deel uit te maken van onze organisatie.

  Wil je op de hoogte blijven?

  Maak dan hier een job alert aan