• Dynamische werksfeer
  • Persoonlijke benadering
  • Verras ons met jouw ideeën

Een tikje eigenzinnig. Dat zijn we wel bij HLB Blömer. Kansen zien en ze met beide handen aanpakken kenmerkt ons. Vooruitstrevend zijn we altijd geweest. Integer en betrokken ook. Richting elkaar en richting onze klanten. We verwelkomen graag nieuwe mensen en tegelijkertijd zijn we er trots op dat medewerkers zich zo lang aan ons verbinden.

Bij elkaar
opgeteld


het verschil

Terug in de tijd

HLB Blömer staat al ruim een eeuw voor betrokken partnerschap, betrouwbaarheid en integriteit. Een team van circa 115 betrokken en deskundige medewerkers staat ruim 1000 klanten dagelijks met raad en daad bij. De accountancy staat nooit stil. We blijven daarom vooruit bewegen, lees hieronder meer over de belangrijke ontwikkelingen en momenten door de jaren heen.

Overzicht

Waarom HLB Blömer

“De manier waarop we op kantoor met elkaar samenwerken, laagdrempelig, informeel, gemoedelijk en met de nodige humor, past goed bij me. Juist omdat we dat combineren met kwaliteit. HLB Blömer is groot genoeg om alle facetten van het vak te ontdekken en te kunnen voldoen aan alle noodzakelijke kwaliteitseisen. Daarnaast zijn wij klein genoeg om een open en informele cultuur te kunnen waarborgen. Ik ben ervan overtuigd dat medewerkers plezier in hun werk hebben als het werk inhoudelijk uitdagend is en de werksfeer goed”

 

Frank Verleg Partner
Neem contact op

Onze mensen

Bij HLB Blömer doe je iedere dag inhoudelijk werk en ondersteun je klanten in verschillende branches. Kom jij met ruim honderd andere collega’s verder bouwen aan de organisatie? Laat van je horen en verras ons met jouw ideeën en oplossingen.

Benieuwd hoe je bij ons verder kunt groeien?

Jasmijn Dohmen

HR