Allround en gespecialiseerd

De Belastingwet is behoorlijk complex en regels wijzigen regelmatig. Als ondernemer is het niet eenvoudig om deze kennis up-to-date te houden en een correcte aangifte in te dienen. Daar kom jij als fiscalist om de hoek kijken. Je bent gespecialiseerd in alle facetten van belastingwetgeving. Zowel nationaal als internationaal.

 

Belastingadvies op maat

Btw, loonbelasting, horizontaal toezicht, belasting in het buitenland, werknemers in het buitenland: jij beschikt over alle expertise en ervaring om een belastingadvies op maat te geven en een helder antwoord te geven op vragen van de klant. Je bent een direct aanspreekpunt voor onze klanten, maar ook voor de Belastingdienst en andere stakeholders. Je stelt zelfstandig belastingadviezen op. In dit team werken we van ontwikkeling naar oplossing en jij krijgt alle ruimte om dat in de praktijk te brengen.

Vanaf het 1e moment opgenomen in het team

“Ik kon overal terecht met mijn vragen. Vanaf het begin ben ik goed opgevangen in het fiscale team, iedereen stond open voor mijn vragen. Ik merkte meteen dat HLB Blömer een leuk en collegiaal kantoor is. Er wordt niet alleen maar gewerkt, maar ook veel tijd besteed aan de activiteiten naast het werk.

Na de eerste maanden kreeg ik zelf contact met de klanten en kwamen er steeds meer lastige fiscale vraagstukken voorbij. Mijn werkzaamheden worden zoveel mogelijk ingericht op basis van mijn interesses en er is meer dan voldoende ruimte voor andere activiteiten naast het inhoudelijke werk voor klanten.”

Raymond Pouw Junior Belastingadviseur
Neem contact op

 

 

Bij elkaar
opgeteld


het verschil

Vacatures Team Fiscaal

  • Flexibele werktijden
  • Hecht team
  • Vitaliteit duurzame inzetbaarheid

Tax Manager / Fiscaal Adviseur

Wat je er uit kunt halen

  • Ruimte voor ondernemerschap in jouw functie
  • Kennisdelen binnen een hecht team
  • Volop afwisseling

Benieuwd hoe je bij ons verder kunt groeien?

Jolanda de Hoop
HR

Wil je op de hoogte blijven?

Maak dan hier een job alert aan