• Aandacht voor elkaar
  • Flexibel groeipad
  • Great Place To Work

 

Bij HLB Blömer doe je iedere dag inhoudelijk werk en ondersteun je klanten in verschillende branches. Hier werk je verder aan je eigen ontwikkeling en kom je samen tot verbetering. Werkgeluk en balans zit in onze cultuur. Ook op sportief en maatschappelijk vlak is er volop ruimte voor plezier. Kom jij met negentig andere collega’s verder bouwen aan de organisatie? Laat van je horen en verras ons met jouw ideeën en oplossingen.

In welk vakgebied ga jij het verschil maken?

Wij verwelkomen je graag en laten je zien dat persoonlijke relaties en kwaliteit van leven met plezier in het werk voor ons belangrijk zijn. Eén van de redenen dat mensen zo lang bij ons in dienst zijn, is het feit dat we oprecht geïnteresseerd zijn in de mens. Naast het serieuze harde werken, beleven we veel plezier met elkaar. We bewegen samen vooruit in een dynamische werksfeer met een grote verscheidenheid aan klanten.

Benieuwd hoe je bij ons verder kunt groeien?

Jolanda de Hoop
HR

Waarom HLB Blömer?

  • Dynamische werksfeer
  • Persoonlijke benadering
  • Verras ons met jouw ideeën

 

Als medewerker van HLB Blömer zet je samen met je collega’s nieuwe stappen. Hier voelen mensen zich thuis en doen ze in hun eigen tempo ontdekkingen. Nieuwe paden betreden we samen, we leren vakgericht en met opgedane ervaring komen we tot verbetering en helpen we de klant verder. Laat je stem horen en verras ons.

Bij elkaar
opgeteld


het verschil

Dit is jouw kans om het verschil te maken

Jouw droombaan automatisch in je mailbox bezorgd?