Ondersteuning

Op de afdeling Business Support houden we een aantal pijlers hoog. We ondersteunen onze collega’s in het uitvoeren van hun werk. Je bent bijvoorbeeld actief voor de tak HR, Recruitment, Marketing, huisvesting, secretariaat. Jij beschikt over een onmisbare eigenschap op deze afdeling: je pakt je eigen verantwoordelijkheid.

 

Toegevoegde waarde

Als medewerker van de afdeling Business Support bied je precies de ondersteuning die op dat moment nodig is. Je helpt mee de organisatie goed te laten functioneren. Het aanbod aan functies op de afdeling Business Support is divers. We zijn benieuwd waar jouw hart naar uitgaat en op welke manier jij van toegevoegde waarde wilt zijn voor de mensen bij HLB Blömer.

Plezier in het werk, vernieuwing en het net even anders doen, past bij ons

“Bij HLB Blömer vinden we het belangrijk om betrokken bij elkaar te zijn. ‘Persoonlijk de beste’ zijn voor onze collega’s en klanten. Plezier in het werk, vernieuwing en het net even anders doen, past bij ons. Nieuwe initiatieven bedenken en in de organisatie lanceren, waarbij onze klanten en collega’s centraal staan. Hoe helpen we ze verder in hun groeistrategie en ontwikkeling.”

 

Esther van Huizen Partner
Neem contact op

 

 

Bij elkaar
opgeteld


het verschil

Vacatures Team Business Support

  • Werk Privé Balans
  • Open cultuur
  • Vitaliteit duurzame inzetbaarheid

Recruitment Marketeer

Wat je er uit kunt halen

  • Veel afwisseling in dagelijkse werkzaamheden
  • Doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Een rol binnen een betrokken en enthousiast team

Benieuwd hoe je bij ons verder kunt groeien?

Charlotte Rutgers
Recruitment

Wil je op de hoogte blijven?

Maak dan hier een job alert aan