Worden zij jouw nieuwe collega’s?

Duurzame persoonlijke relaties en plezier in het werk zijn belangrijk voor ons. Wij zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jou drijft. Blijf vooral jezelf als je binnenkomt bij HLB Blömer. Hier vind je een omgeving waarin mensen zichzelf kunnen uitspreken en zich op hun gemak voelen. HLB Blömer is een organisatie met een familiecultuur waarbij werknemers bij elkaar betrokken zijn, zowel op het gebied van werk als privé.

Als jij je goed voelt, presteer je ook beter. We stimuleren elkaar en vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte heeft om te groeien. Bij ons mag je zijn wie je bent, iedereen verdient gelijke kansen en we beoordelen iemand enkel op vaardigheden, competenties en talenten.
Een klantgerichte en zeker ook een mensgerichte cultuur staat centraal op het kantoor van HLB Blömer.

 

Bij elkaar
opgeteld


het verschil

Taco Holwerda Senior Belastingadviseur

“De tijd vliegt voorbij als je het naar je zin hebt op het werk.”

“Inmiddels werk ik al meer dan twintig jaar bij HLB Blömer. Vandaag de dag is dat best uitzonderlijk maar voor mij heel vanzelfsprekend. De tijd vliegt voorbij als je het naar je zin hebt op jouw werk. We vormen een hecht team van collega’s waarbij hard werken hand in hand gaat met persoonlijke aandacht voor elkaar. Dat is vertrouwd en fijn. Dat geldt ook voor onze klanten: met velen van hen mag ik al lang samenwerken waardoor je echt een band opbouwt die ik heel waardevol vind.
Feitelijk groei ik, in de loop der jaren, mee met de organisatie. Daarom maakt HLB Blömer voor mij bij elkaar opgeteld het verschil."

Neem contact met mij op:

Roos van Gisbergen Controleleider

“HLB Blömer onderscheidt zich écht als MKB-kantoor”

“Binnen Blömer heerst een familiecultuur met ruimte om aan te geven als je ergens mee zit. Ik vind het leuk dat er tijd wordt besteed aan activiteiten zoals teamuitjes, kantoorbijeenkomsten en spontane borrels. Ik ervaar echt dat ik een onderdeel ben van het team. Het werk dat wordt geleverd, is een team-effort. We hebben goed contact, dat is essentieel, want je stapt makkelijker op iemand af en je hebt sneller door of je op dezelfde golflengte zit. Je leert elkaar gemakkelijk kennen.
De omvang van de Audit afdeling bied mij mogelijkheden om me te kunnen verdiepen in andere onderwerpen. HLB Blömer beschikt over expertises op het gebied van data-analyse en IT Audit. Over deze vakgebieden kan ik direct schakelen met collega’s binnen de organisatie. Hiermee onderscheidt HLB Blömer zich echt als MKB-kantoor.”

Neem contact met mij op:

Tim de Zoete Senior Assistent Accountant

“Hier ben je onderdeel van een leuk en zeer toegankelijk team”

“Eén tot twee dagen per week werk ik bij klanten op locatie. Ik merk dat klanten meer inzicht krijgen in hun financiële administratie als je bij ze over de vloer komt. Zeker als ik ze begeleid in het verder digitaliseren van de administratie. Binnen HLB Blömer werk ik veel samen met collega’s van de andere teams. Zo kunnen we klanten efficiënt bedienen én leer ik zelf ontzettend veel. Denk aan bijvoorbeeld het afstemmen van fiscale vraagstukken met de collega’s van Team Fiscaal.
Hier ben je onderdeel van een leuk en zéér toegankelijk team. Bij de start in het vak ben je vaak nog met je studie bezig. Dan is goede begeleiding van ervaren collega’s in een stabiele werkomgeving heel prettig.”

Neem contact met mij op:

Onze teams

Bij HLB Blömer doe je iedere dag inhoudelijk werk en ondersteun je klanten in verschillende branches. Hier werk je verder aan je eigen ontwikkeling en kom je samen tot verbetering. Werkgeluk en balans zit in onze cultuur. Ook op sportief en maatschappelijk vlak is er volop ruimte voor plezier. Kom jij met negentig andere collega’s verder bouwen aan de organisatie? Laat van je horen en verras ons met jouw ideeën en oplossingen.

Dit is jouw kans om het verschil te maken

Jouw droombaan automatisch in je mailbox bezorgd?