Loonverwerking

Het verwerken van salarissen kan behoorlijk complex zijn, vooral onder invloed van een toenemende en steeds veranderende regelgeving. Ondernemers besteden de loonverwerking deels of geheel aan ons uit. Op deze afdeling vinden we persoonlijk contact belangrijk, net als onderling snel schakelen en een vaste contactpersoon. Regelmatig gaan we bij de klant langs, zo weten we wat er speelt. We werken nauw samen met de accountants en fiscalisten en bedienen de klant daardoor optimaal.

 

Aanspreekpunt voor de klant

Klanten varieren van DGA’s tot horecaondernemingen en van ICT-bedrijven tot stichtingen. Op de afdeling Salarisadministratie zijn we verantwoordelijk voor de salarisverwerking, het maken van proforma’s, in-en uitdienst meldingen en het toepassen van de cao’s. Als aanspreekpunt voor de klant beantwoorden we vragen over salarisbetalingen, inhoudingen en sociale wetgeving. We signaleren adviesbehoeften en voeren deze ook uit. Kortom, we zijn allround salarisadministrateurs.

Het werken in de accountancy verveelt nooit

“Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor het verzorgen van de salarisadministratie van onze klanten. Daarnaast ondersteunen wij klanten die de salarisadministratie (in eigen beheer) zelf verzorgen door middel van hun eigen salaris applicatie.

Het werken in de accountancy verveelt nooit. Accountancy is een dynamische omgeving. Met een gezonde nieuwsgierigheid, gedrevenheid, betrokkenheid en een professionele houding sta ik met mijn team naast onze klanten.”

 

Glenn Hendriks Teamleider Salarisadministratie
Neem contact op

 

 

Bij elkaar
opgeteld


het verschil

Vacatures Team Salarisadministratie

Benieuwd hoe je bij ons verder kunt groeien?

Jolanda de Hoop
HR

Stel een Job Alert in

Jouw droombaan automatisch in je mailbox bezorgd?